Južna Koreja slavila 99:66

Još jedan težak poraz košarkašica BiH

Leeseul Kang je odigrala fenomenalnu utakmicu koju je zaključila sa 37 poena, 8 skokova 5 asistencija, uz pogođenih sedam trica.
Sport / Košarka | 24. 09. 2022. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Južna Koreja je na papiru trebala biti protivnik protiv kojeg se može igrati, tražiti prilika za pobjedu. Na kraju je to ostalo samo na papiru.
Nakon dva poraza od od Portorika i Kine, došao je i treći vrlo uvjerljiv od Južne Koreje.

Iako je početak utakmice bio obećavajući, s obzirom da je BiH imala prednost 9:0, ali je Južna Koreja vrlo brzo uhvatila ritam, priključak i do kraja četvrtine čak stvorila pet poena prednosti. Kako je utakmica
prolazila tako je zaostatak reprezentacije BiH bio sve veći. Kada je na otvaranju drugog dijela BiH došla na - 4, činilo se kako bi smo mogli vidjeti i neki preokret.

Međutim, kada je trebalo košarkašice Južne Koreje su bez problema pogađale za tri poena, pa su vrlo brzo otišle na +15. Treću četvrtinu Južna Koreja je dobila 16 razlika i tu je bio kraja priče.

Uglavnom juranjava po parketu, puno izgubljenih lopti bh košarkašica i na kraju se semafor zaustavio na 99:66. Leeseul Kang je odigrala fenomenalnu utakmicu koju je zaključila sa 37 poena, 8 skokova 5 asistencija, uz pogođenih sedam trica.

Ukupno su košarkašice Južne Koreje pogodio 14 trica. Kod reprezentacije BiH Jonquel Jones je opet u slabu partiju uspjela ubaciti 21 poen uz 9 skokova, ali i sedam izgubljenih lopti. Ukupno su igračice BiH izgubile čak 21 loptu, košarkašice Južne Koreje su postigle 22 poena nakon izgubljenih lopti svojih protivnica.

Kopirati
Drag cursor here to close