VIDEO

Jokić trpio batine, nije ostao dužan

Nakon što je protiv Detroita isključen jer su suci dopuštali da ga suparnici tuku, mlaćenje Jokića nastavilo se i u napetom meču protiv Orlanda, što se vidi po njegovim izgrebanim rukama.
Sport / Košarka | 23. 11. 2023. u 10:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Jokić kod američkih sudaca ima tretman kao da je rookie, a ne najbolji igrač lige i aktualnog prvaka te MVP finala. To nije tajna, kao što je poznato da to jako zlorabe suparnici Denvera te da je Jokić zbog toga bijesan.

Nakon što je protiv Detroita isključen jer su suci dopuštali da ga suparnici tuku, mlaćenje Jokića nastavilo se i u napetom meču protiv Orlanda, što se vidi po njegovim izgrebanim rukama. Četiri minute prije kraja, pri rezultatu 108:108, Jokića su pod suparničkim košem okružila čak četiri igrača Magica, prenosi Index.hr

Video: NIKOLA JOKIC POPS JALEN SUGGS & DID NOT GIVE A SH*T ABOUT IT! TELLS HIM "SHUT UP & SIT DOWN!"

Nakon što je promašio šut, borio se s njima za loptu, pri čemu mu je Cole Anthony skočio na leđa. Nevjerojatno, ali ostao je nekažnjen za ovo jahanje osvjedočenog ljubitelja konja, kojim je naravno Jokića srušio na parket.

Srpski šampion je dakako usput i osvojio loptu, a Orlando je na to krenuo u kontru. Pod košem Magica ostali su samo srušeni Jokić i suparnik Julen Suggs, koji ga je provocirao zbog pada i izgubljene lopte.

Jokić je na to nasjeo te mu uzvratio grubo ga odgurnuvši. Zato je kažnjen. Ova scena zasjenila je sve ono sjajno što je Jokić napravio u porazu 119:124.

Video: Nikola Jokic 30 pts 13 rebs 12 asts vs Magic 23/24 season

Ostvario je monstruozni triple-double s 30 koševa uz odličan put iz igre (12/28) s 13 skokova i 12 asistencija, a dodao je 3 ukradene lopte i 2 blokade.

Jokiću je ovo 111. triple-double u karijeri, a u tom pogledu je toliko dominantan u najjačoj ligi da ove sezone on sam ima šest takvih utakmica, dok od svih ostalih igrača u NBA-u nitko nema više od dvije.

Kopirati
Drag cursor here to close