Nova pobjeda

Jokić nezaustavljiv

"Imali smo dva ofenzivna skoka i slobodna bacanja. Napadali su naš koš, promašili su nekoliko otvorenih šuteva, ali mi smo postigli poene na kraju, tako smo pobijedili", izjavio je Jokić.
Sport / Košarka | 24. 01. 2024. u 07:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jednu sjajnu partiju pružio je Nikola Jokić, koji je s Denverom stigao do treće pobjede u nizu na gostovanju kod Indiane.

Srpski košarkaš ubacio je 31 poen uz 13 skokova i 10 asistencija i tako ostvario 13. triple-double učinak ove sezone, a ukupno 118. triple-double u karijeri u regularnom dijelu sezone. Uz sve to, pogodio je tricu za potvrdu pobjede osam sekundi prije kraja utakmice.

"Imali smo dva ofenzivna skoka i slobodna bacanja. Napadali su naš koš, promašili su nekoliko otvorenih šuteva, ali mi smo postigli poene na kraju, tako smo pobijedili", izjavio je Jokić koji je sjajnom igrom u posljednjoj četvrtini odveo svoju momčad do bodova.

"Šutiram, pokušavam, trudim se pogoditi. Ako sam otvoren za šut, šutirat ću", naglasio je Jokić, a prenose Sportske novosti.

Mikal Bridges bio je najraspoloženiji u slavlju Netsa protiv Knicksa s 36 poena, pet skokova i pet asista. Gosti su do pobjede stigli preokretom u posljednjoj četvrtini susreta. Knicksima je ovo bila četvrta pobjeda u nizu, dok su Netsi poraženi šesti put u posljednjih sedam nastupa.

Luka Šamanić ostao je bez učinka za Utah u nepunih pet minuta provedenih na parketu na gostovanju u New Orleansu. Pelicansi su ubacili čak 153 poena, a predvodio ih je C.J. McCollum s 33 poena.

Vrlo neizvjesna utakmica Oklahome i Portlanda odlučena je u posljednjih trenucima, domaćin je stigao do minimalne pobjede, a po efikasnosti se izdvojio Shai Gilgeous-Alexander s 33 poena, šest skokova i 10 asistencija za domaću momčad.

Clippersi su bez ozlijeđenog Ivice Zupca u gradskom derbiju nadvisili Lakerse kojima nije pomogao triple-double Kawhija Leonarda (25 poena, 11 skokova, 10 asistencija). Clipperse su predvodili D‘Angelo Russell s 27 poena i 10 asista te Anthony Davis s 26 poena i 12 skokova.

Rezultati

Indiana Pacers - Denver Nuggets 109:114

Brooklyn Nets - New York Knicks 103:108

New Orleans Pelicans - Utah Jazz 153:124

Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers 111:109

Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers 127:116

Kopirati
Drag cursor here to close