Druga ABA liga

Ispit zrelosti za Zrinjski: U Mostar stiže vodeći Borac

Utakmica između HKK Zrinjski i KK Borac Čačak igra se u četvrtak u dvorani ''Bijeli Brijeg'' s početkom u 18.00 sati uz izravan prijenos na ArenaSport 1.
Sport / Košarka | 31. 01. 2018. u 13:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Zrinjskog u četvrtak će dočekati lidera Druge ABA lige momčad Borca iz Čačka. Pobjedom nad Borcem izabranici Hrvoja Vlašića napravili bi korak ka završnom turniru za ulazak u Prvu ABA ligu.

''Čeka nas jedna od najjačih utakmica ove godine, jedna od najjačih gostujućih ekipa koje su gostovale ovdje. Riječ je o jednoj izuzetno kvalitetnoj momčadi, sama pozicija na ljestvici to govori. Momčad koja igra u kontinuitetu ove godine. Jedan izuzetno napadački potencijal koji imaju su najjači u ligi. Naš zadatak će biti da ih kvalitetnom obranom pokušamo limitirati što se tiče šuteva za tri koša. Mislim da spremni dočekujemo lidera. Što se tiče stanja u momčadi vraća nam se Marko Ramljak, u dosta jakom sastavu ćemo nastupiti. Vijesti za Vedrana Princa su da je stanje puno bolje i da ga možemo očekivati na parketu za desetak dana. U dobroj atmosferi i ozdračju dočekujemo utakmicu protiv Borca'', izjavio je na press konferenciji trener HKK Zrinjski Hrvoje Vlašić.

Približio se kraj sezone i svaka utakmica za ''Plemiće'' je sada bitna.


''Ispit zrelosti za nas u ABA ligi. Došao je kraj sezone i svaka je utakmica bitna, pogotovo što nam dolaze ekipe iz gornjem dijela ljestvice. Mi ako se želimo plasirati u final four moramo dobivati sve te utakmice. Mislim da spremini dočekujemo taj ispit i da ćemo ga odraditi kako treba. Nadam se da će se nastaviti serija koja je započeta od sredine prosinca gdje smo izgubili samo jednu utakmicu i da će trajati još dugo'', kazao je igrač Aleksandar Sokolović.

Njegov sugirač Luka Igrutinović smatra da je bitno plan koji su dogovorili moraju prenijeti na teren.

''Ono što je nama igračima jeste da maksimalno spremno dočekamo utakmicu uz maksimalnu motivaciju i koncentraciju te da plan koji smo dogovorili pred utakmicu prenesemo na teren. Ovom prilikom bih pozvao navijače da u što većem broju dođu i da nas podrže. Njihova nam podrška znači puno'', zaključio je Igrutinović.

Utakmica između HKK Zrinjski i KK Borac Čačak igra se u četvrtak u dvorani ''Bijeli Brijeg'' s početkom u 18.00 sati uz izravan prijenos na ArenaSport 1.

Kopirati
Drag cursor here to close