Nakon trade došao novi

Holiday nije ostao u Portlandu, produžio za Boston

U suprotnom smjeru, prema Portlandu, Celticsi su poslali Malcolma Brogdona, Roberta Williamsa, izbor prve runde drafta iduće godine, kao i pick prve runde na draftu 2029. godine.
Sport / Košarka | 02. 10. 2023. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jrue Holiday je bio tek jedan od igrača velikog trade na relaciji Portland - Milwaukee - Phoenix koji je završio u Blazersima, ali tamo definitivno neće ostati.

Njegovo putovanje se nastavlja, vraća se na istok, njegova nova destinacija je Boston. U suprotnom smjeru, prema Portlandu, Celticsi su poslali Malcolma Brogdona, Roberta Williamsa, izbor prve runde drafta iduće godine, kao i pick prve runde na draftu 2029. godine. Prošle sezone Holiday je prosječno postizao 19.3 poena u dresu Milwaukee Bucksa, a uz to je ostvarivao i 7.4 asistencija.

Holiday je bio važan igrač tog kluba 2021. godine kada su Bucksi bili prvaci NBA lige, a ranije je još igrao za Philadelphiju i New Orleans. Dva puta je u karijeri Holiday bio i All Star igrač. U Bostonu bi Holiday trebao biti jedna vrsta zamjene za Marcusa Smarta koji je ranije u tradeu završio u Memphisu.

Kopirati
Drag cursor here to close