Nije se dugo zadržao

Harden zatražio trade

Prije pet godina je MVP lige, deset puta je biran u All Star ekipu, šest puta je bio u najboljoj petorci lige.
Sport / Košarka | 30. 06. 2023. u 09:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon jedne sezone provedene u Philadelphia Sixersima, James Harden je zatražio trade.

"Brada" je jedno vrijeme bio jedan od najboljih NBA igrača, međutim, posljednjih sezonu dvije je bio daleko od svojih najboljih dana. Imao je problema, sakupilo se viška kilograma, pa je jednostavno ispao iz forme. Sada se pojavila informacija kako je Harden podnio zahtjev za razmjenu te je već odigrao svoju posljednju utakmicu za Philadelphiju...

Harden i Philadelphia zajedno surađuju u pronalasku igračeve nove momčadi“, pišu američki mediji i pritom navode da su trenutačno dvije najrealnije opcije, tim redom, Los Angeles Clippers i i New York. Veliki problem ove razmjene mogla bi biti činjenica da se trenutačni Hardenov ugovor ne može produljiti, a ističe za godinu dana kada će Harden postati neograničeni slobodni igrač.

Harden je iza sebe imao odličnu sezonu u Philadelphiji koja je od Bostona ispala u drugom krugu doigravanja Istočne konferencije. Harden je po utakmici postizao 21 poen uz 6.1 skok, čak 10.7 asistencija i 1.2 ukradenu loptu po susretu.

Na draftu 2009. godine Oklahoma City je kao treći izbor uzeo Hardena koji je u tom klubu bio do 2012. godine. Potom je sve do 2021. nosio dres Houstona nakon čega je još igrao za Brooklyn i Philadelphiju. Prije pet godina je MVP lige, deset puta je biran u All Star ekipu, šest puta je bio u najboljoj petorci lige.

Kopirati
Drag cursor here to close