Sada i Francuzi drugačije razmišljaju

Gobert: Očekujem tešku utakmicu

"Nisam gledao meč BiH protiv Slovenije jer smo i mi igrali svoju utakmicu, ali sam svakako obratio pažnju. Izgleda kao iznenađenje, ali uopće nije, i mi smo igrali protiv njih, oni igraju s puno srca i neće biti lagano za nas", mišljenja je Gobert.
Sport / Košarka | 06. 09. 2022. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možda rezultatski ne izgleda onako kako su mnogi očekivali. Ali Francuska je dobila Litvu, Mađarsku, u preostala dva susreta protiv BiH i Slovenije traži jednu pobjedu koja bi mogla biti dovoljna za osminu finala. Mogla iako ne mora biti. Jer tko zna kako će stvari razvijati u ovoj skupini do kraja.

Vincent Collet strašno puno rotira selekciju, ima osam igrača koji su u toj rotaciji, što je naravno velika prednost. Ipak, muče se Francuzi, šut nije onoj razini na kojoj bi kod jedne ovakve selekcije trebao biti. Ispod je 50 posto, trica je jako skromna, ofenzivni skok jako slab, što je iznenađujuće.

"Nedavno smo izgubili od BiH u Sarajevu i znamo što treba da popravimo za ovaj meč. Nisam gledao meč BiH protiv Slovenije jer smo i mi igrali svoju utakmicu, ali sam svakako obratio pažnju. Izgleda kao iznenađenje, ali uopće nije, i mi smo igrali protiv njih, oni igraju s puno srca i neće biti lagano za nas. Nurkić je najbolji igrač te reprezentacije, ali i ostali momci igraju jako dobro. Moramo dati sve od sebe jer očekujem veliku borbu i tešku utakmicu.

Kopirati
Drag cursor here to close