Borba za MVP

Giannis: Neću da me djeca vide kako kukam zbog nagrade

"Te dvije sezone kada sam osvojio nagradu, to su bile moje najlošije sezone u posljednjih pet godina, pogledajte statistiku. Ali nema veze, probao sam da izbjegnem taj razgovor po svaku cijenu",mišljenja je Giannis Antetokounmpo.
Sport / Košarka | 11. 04. 2023. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regularni dio sezone na NBA parketima je završen, slijedi ono najvažnije play off. Pojedinačno gledajući borba za najkorisnijeg igrača sezone je vrlo zanimljiva. Kandidati su Nikola Jokić, Giannis Antetokounmpo, Joel Embiid. Svaki od ove trojice igrača ima svoje adute i rekli bismo da je svaki od njih zaslužio biti najkorisniji igrač lige, iako neki čak spominju kao kandidate Domantasa Sabonisa i Jaysona Tatuma. Borbu za naslov najkorisnijeg je prokomentirao i sam Giannis koji kaže:

"Da li želim da budem MVP treći put? Naravno da želim. Ekstremno sam takmičarski nastrojen, pokušavam da svoj tim učinim plaćenim – za to sam ovdje, za to sam plaćen. Te dvije sezone kada sam osvojio nagradu, to su bile moje najlošije sezone u posljednjih pet godina, pogledajte statistiku. Ali nema veze, probao sam da izbjegnem taj razgovor po svaku cijenu. Neću da mi djeca vide oca kako kukam zbog nagrade, neću da je osvojim tako", pojasnio je Giannis Antetokounmpo. Giannis je trenutačno na prosjeku 31,1 poena uz 11,8 skokova i 5,7 asistencija po utakmici. 

Kopirati
Drag cursor here to close