Neumorni Rudy

Fernandez: Preponosan sam kako igramo

"Ovaj dres, ova obitelj… Ne mogu objasniti kako se trenutno osjećam s ovom grupom ljudi. Preponosan sam na to kako smo igrali na ovom turniru, prava smo obitelj", pričao je Rudy Fernandez.
Sport / Košarka | 17. 09. 2022. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od prvog zlata koje je uzeo u Japanu, do sada je prošlo 16 godina. U tom periodu je još jednom bio svjetski prvak, tri puta europski, na Olimpijadi dva puta srebrni, jednom brončani. Još je tu bilo jedno srebro na domaćem Eurobasketu 2007. godine, pa bronca 2013. godine u Sloveniji. Ima 37 godina, ali je još uvijek spreman da se baci za loptu kao da je prvi put, kao da ima dvadesetak godina manje. I nije samo to. Može pogoditi i tricu, kada strašno treba. Recimo kao u susretu protiv Finske.

"Ovaj dres, ova obitelj… Ne mogu objasniti kako se trenutno osjećam s ovom grupom ljudi. Preponosan sam na to kako smo igrali na ovom turniru, prava smo obitelj", pričao je Rudy Fernandez. Fernandez je kratko prokomentirao i susret protiv Njemačke.

“Izbacili smo ih iz zone komfora. Imamo osiguranu medalju. Sjećam da su nas prije prvenstva svi sigurno vidjeli u osmini finala. Sada samo trebamo uživati u igri i zabaviti se. Francuska je sjajan tim, uživat ćemo u velikom finalu”, dodao je Fernandez.

Kopirati
Drag cursor here to close