Poznat još jedan putnik na Final Four

Efes se preko Armanija dokopao Beograda

Larkin nije odigrao neku vrhunsku utakmicu, ubacio je osam poena uz 5 skokova i sedam asista, ali su zato odlični bili Pleiss i Micić. Prvi sa 25 poena i 6 skokova, drugi sa 20 poena i uz 5 skokova i 4 asistencije.
Sport / Košarka | 29. 04. 2022. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Anadolu Efesa će titulu prvaka Europe braniti na završnom Final Four turniru u Beogradu. U četvrtfinalnoj seriji turska momčad je sa ukupnh 3:1 eliminirala Armani iz Milana, u četvrtoj utakmici je bilo 75:70.

Efes je u nekoliko navrata imao priliku da eventualno utakmici prelomi, međutim, gosti su se uspijevali nekako svaki put vratiti. Krenulo je 16:4 na početku utakmice do 62:52, u finišu treće četvrtine. Serijom 7:0, Efes opet ide na plus tri i na kraju se pokazalo kako je upravo ta serija prelomila ovaj susret. Jer na drugoj strani Datome i Danac Shields me mogu pogoditi za tri. Larkin je siguran sa linije slobodnih bacanja i Efes odlazi na nedostižnih 73:68 11 sekundi prije kraja.

Larkin nije odigrao neku vrhunsku utakmicu, ubacio je osam poena uz 5 skokova i sedam asista, ali su zato odlični bili Pleiss i Micić. Prvi sa 25 poena i 6 skokova, drugi sa 20 poena i uz 5 skokova i 4 asistencije. Kod Armanija, Datome 21 poen, Hines 10 poena, 12 skokova i 2 asistencije.

U polufinalu Final Foura Efes Istanbul će se suočiti s pobjednikom serije između Olympiakosa i Monaca, u kojoj Grci imaju prednost 2:1, dok bi smo u drugom okršaju vrlo lako mogli imati veliki derbi Real Madrid - Barcelona, s obzirom da Katalonci imaju 2:1 kontra Bayerna.

Kopirati
Drag cursor here to close