Košarkaši Zvezde nisu uzeli transparent

Zdovc: Nije do igrača, to je odluka vrha

"Još uvijek je ovo sport. Svatko ima svoje mišljenje. Međutim, vjerujem da to nije njihovo osobno mišljenje. Dolazi s vrha o tome što trebaju učiniti" naglasio je Zdovc nakon utakmice
Sport / Košarka | 03. 04. 2022. u 22:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bila je samo utakmica za prestiž jer od ranije je poznato kako niti jedni niti drugi ne mogu do play offa. Trebala je biti jedna vrsta revijalne utakmice, prilika da jednog i drugog trenera da možda pruže priliku nekim igračima s manjom minutažom.

Na kraju je utakmicu obilježio skandal koji se dogodio na početku utakmicu. Košarkaši Žalgirisa su zajedno sa trojicom sudaca za vrijeme intoniranja himne Eurolige držali transparent, bolje rečeno ukrajinsku zastavu na kojoj je pisalo "Zaustavite rat".

Međutim, košarkaši Zvezde za razliku od svih ostalih gostujućih momčadi nisu htjeli držati transparent.Uslijedila je burna reakcija gledatelja u dupke ispunjenoj dvorani. Navijači Žalgirisa žestoko su izviždali goste iz Beograda.

Video: Zvižduci za košarkaše Crvene Zvezde 

"Nije na meni da komentiram. Još uvijek je ovo sport. Svatko ima svoje mišljenje. Međutim, vjerujem da to nije njihovo osobno mišljenje. Dolazi s vrha o tome što trebaju učiniti. Želim dodati da su nam ove provokacije pomogle u prvom poluvremenu, ali u drugom su se dodatno motivirali i vratili u utakmicu", rekao je nakon dvoboja Jure Zdovc, trener Žalgirisa. Što se tiče samog susreta, Žalgiris je slavio pobjedu 103:98 nakon produžetka.

Kopirati
Drag cursor here to close