Četvrtfinale Eurolige

Bayern i Olympiacos uzvratili udarac

Košarkaši Barcelone su uspjeli limitirati Bayern na skromnih 66 poena u trećoj utakmici. Većim dijelom Katalonci su držali utakmicu pod kontrolom.
Sport / Košarka | 28. 04. 2022. u 00:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona i Olympiacos su ponovo u igri za Final Four. Njihovi protivnici, Bayern i Monaco su uspjeli napraviti break, koji nisu iskoristili u utakmicama koje se igrane u srijedu.

U utakmici punoj preokreta, Olympiacos je savladao Monaco kao gost 87:83. Tijekom dvoboja momčadi su imale te svoje dobre i loše intervale. Kada su gosti poveli 56:71 u trećoj četvrtini, činilo se kako je pitanje pobjednika odlučeno, međutim onda je momčad Saše Obradovića pronašla način da odgovori. Opet jedna serija, ovaj put Monaca 11:0, pa nešto kasnije 8:0 i utakmica je u egalu 2:41 prije kraja. Kada su utakmica lomila gosti su bili precizni s linije slobodnih bacanja i sada vode u seriji 2:1.

Sloukas je predvodio društvo iz Pireja s 21 poenom, Vezenkov je dodao 17 uz 9 skokova. Kod Monaca smo imali Bacona sa 23 poena od čega je pet trica, solidni su bili Thomas (15 poena), James (13) i Hall (12 poena).

Košarkaši Barcelone su uspjeli limitirati Bayern na skromnih 66 poena u trećoj utakmici. Većim dijelom Katalonci su držali utakmicu pod kontrolom. Nisu košarkaši Bayerna pronašli način da zaustave Nikolu Mirotića koji je bio sjajan sa 25 poena, šest skokova i tri asista. Barcelona je slavila 75:66, uz Mirotića više od deset poena ubacio je još Smits (12). Bayern je imao trojku Rubit (14 poena), Jaramaz (13), Lučić (17 poena).

Kopirati
Drag cursor here to close