Dvije velike razmjene posljednjeg dana

Durant u Phoenix, Westbrook u Utah

Posljednjeg dana prijelaznog roka nešto su morali uraditi i Lakersi. Oni su uspjeli naći nekoga koje je spreman u svoje redove primiti Russella Westbrooka. U ovom trade uključeni su bili Lakersi, Minnesota i Utah.
Sport / Košarka | 09. 02. 2023. u 08:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgledalo je poprilično mirno u tjednu prije All Star utakmice, a onda je krenulo. Kyrie Irving, prvi je napustio Netse i skrasio se u Dallasu. Dva dana nakon njega, novi trade opet je u glavnoj ulozi jedna od zvijezda Netsa, Kevin Durant. Durant je prošlog ljeta tražio trade, ali je ostao u Brooklynu, pola sezone.

Sada je ipak i on otišao, sljedeća destinacija su Phoenix Sunsi koji imaju novog vlasnika. Sunsi u suprotnom smjeru šalju Mikala Bridgesa, Cama Johnsona, Jaea Crowdera, četiri izbora prve runde drafta. Brooklyn će moći razmjeniti igrača i 2028., a u Phoenix s Durantom odlazi i T.J. Warren.

Posljednjeg dana prijelaznog roka nešto su morali uraditi i Lakersi. Oni su uspjeli naći nekoga koje je spreman u svoje redove primiti Russella Westbrooka. U ovom trade uključeni su bili Lakersi, Minnesota i Utah. Westbrook je u Lakersima godinu i pol dana, a sada odlazi u Utah Jazz Lakersi su dobili D’Angela Russella, Malika Beasleyja i Jarreda Vanderbilta.

U Minnesotu će pak Mike Conley, Alexander-Walker te su dobili pickove drugog kruga drafta za 2024. i 2025. godinu. Osim Westbrooka, Jazzeri su dobili i Juana Toscana-Andersona, Damiana Jonesa te izbor prvog kruga drafta 2027. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close