Nakon isključenja

Dončić: Suci su rekli mojim suigračima da mi ne sviraju neke stvari jer se stalno bunim

Suci su, uostalom, rekli mojim suigračima da mi ne sviraju neke stvari jer se stalno bunim. Dillon Brooks je odigrao odlično, mnogi ga ne vole, ali ja poštujem kako igra", rekao je na presici Dončić.
Sport / Košarka | 07. 09. 2023. u 00:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije baš na najbolji način završio nastup na Svjetskom prvenstvu. Nervozan je bio od početka, jesu suci griješili u ovoj utakmici, na cijelom turniru, ali je ostao dojam da je malo Luka Dončić pretjerao. Jednostavno, Kanađani su znali što moraju uraditi. Zaustaviti Dončića. Prije svega čvrstom obranom.

Na Dončića se išlo snagom Brooksa i Dorta, ali se i preuzimalo ili udvajalo. Sedam minuta prije kraja utakmice Dončić je zaradio drugu tehničku, završio je u svlačionici. Možda su suci i ranije mogli potegnuti, ali su nekako "gurali". Luka Dončić se okrenuo mjestima na tribinama gdje sjede FIBA-ini dužnosnici, izvrijeđao ih je i napustio dvoranu.

Video: Luka Dončić isključenje 

"Svi znaju odakle tolika nervoza. Za reprezentaciju uvijek igram s puno emocija, ali sad se nisam uspio kontrolirati. Bili smo blizu medalje… Moram biti bolji za ekipu, uvijek hoću umrijeti na terenu kad igram za svoju zemlju i moram biti bolji. Sucu sam rekao da neke odluke nisu fer. Igrali su toliko grubo na meni. Znam da se puno žalim, ali nije fer kako su sudili. Suci su, uostalom, rekli mojim suigračima da mi ne sviraju neke stvari jer se stalno bunim. Dillon Brooks je odigrao odlično, mnogi ga ne vole, ali ja poštujem kako igra", rekao je na presici Dončić.

Kopirati
Drag cursor here to close