Sjajna gesta Luke Dončića

Dončić plaća troškove pogreba žrtava tragedije u Beogradu

"Moje misli su uz obitelji i društvo koje je pogođeno ovom tragedijom. Preko svoje zaklade tražim način da hitno, ali i dugoročno pomognem đacima, školi i obiteljima pogođenima tragedijom u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar", piše Dončić.
Sport / Košarka | 05. 05. 2023. u 01:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaš Dallas Mavericksa Luka Dončić ponudio je pokrivanje troškova pogreba za žrtve tragedije koja se dogodila u srijedu u Beogradu, kada je trinaestogodišnji dječak ubio osmoro svojih vršnjaka i člana osiguranja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar...

Dončić će također putem svoje zaklade platiti i troškove psihološkog savjetovanja za obitelji i prijatelje preminulih, kao i zaposlene u školi.

“Srce mi je slomljeno zbog tragične pucnjave u Srbiji i izgubljenih života, uključujući onih nevine djece. Moje misli su uz obitelji i društvo koje je pogođeno ovom tragedijom. Preko svoje zaklade tražim način da hitno, ali i dugoročno pomognem đacima, školi i obiteljima pogođenima tragedijom u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. Posvećen sam tome, dat ću više informacija o mogućnostima za pomoć kada budu dostupne”, stoji u Dončićevu priopćenju.

Dončić ima jake veze sa Srbijom preko očeve strane obitelji pa njegova pomoć nije iznenađenje, ali je za svaku pohvalu.

Kopirati
Drag cursor here to close