Pritisak je čini sve veći

Dončić: Frustriran sam, puno toga mi se događa van terena

"Ranije sam jako uživao i smijao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu", naglasio je Dončić.
Sport / Košarka | 25. 03. 2023. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mavsi su u problemima. Činilo se kako dolaskom Kyrie Irwinga polako kompletiraju momčad za jedan dobar kraj sezone, ali su stvari
krenule u potpuno drugom smjeru. Nakon posljednjeg poraza Dallas ima omjer 38:36 što je dovoljno tek za 11. mjesto na Zapadu.

Otkako je Irving stigao u klub, Dallas je na omjeru 7-11! Naravno, treba uzeti u obzir kako je u ovom periodu bilo utakmica u kojima nije igrao jedan, pa drugi, tri susreta je Dallas odradio bez obojice. Kada su bili zajedno na parketu, Mavsi su uspjeli slaviti tek tri puta.

Izgubili su šest utakmica. Dončić je sve nekako nervozniji, često je u sukobima sa sucima, sada je i kažnjen nakon reakcije u duelu protiv Warriorsa. Na posljednjoj presici je mnoge iznenadio svojom reakcijom.

"Tako sam frustriran. Mislim da vam je to svima jasno kad me vidite na terenu. U zadnje vrijeme osjećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu, znate? Ranije sam jako uživao i smijao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu. Moramo se žestoko boriti do kraja, žestoko igrati i to je sve. Moramo pokazati da nam je stalo. Prvi ja to moram napraviti", pojasnio je Luka.

Kopirati
Drag cursor here to close