Iznevjerio cijelu momčad

Dončić: Igrao sam užasno

"Primio sam injekciju u trećoj četvrtini, a tijekom cijelog Eurobasketa sam se borio s dosta ozljeda. No, to nije opravdanje - danas sam igrao užasno i iznevjerio sam cijelu momčad. Ovaj poraz ide na moju dušu", priznao je Luka.
Sport / Košarka | 15. 09. 2022. u 00:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eliminacija Slovenije u četvrtfinalu Eurobasketa je itekako pogodila Luku Dončića. Međutim od početka utakmice protiv Poljske je bilo vidljivo da Luka nije u pravom ritmu. Netko će reći kako nije tijekom cijelog turnira. Očito je bilo problema sa nekom ozljedom, koja je opet prozvela određenu nervozu kod samog Dončića. Nakon utakmice je imao nešto za reći sucima, na kraju je ipak bio nešto mirniji.

"Kao prvo, moram čestitati Poljacima koji su odigrali odličnu utakmicu od početka do kraja. Ovo je veliki uspjeh za njih. Mi nismo u utakmicu ušli kako smo željeli, nismo imali dovoljno energije. Uspjeli smo se vratiti, ali Poljska se borila i čestitam im", rekao je najbolji slovenski košarkaš koji se žalio na bolove u kuku.

"Ne znam koliko sam bio spreman, ali vjerojatno ne 100%. Primio sam injekciju u trećoj četvrtini, a tijekom cijelog Eurobasketa sam se borio s dosta ozljeda. No, to nije opravdanje - danas sam igrao užasno i iznevjerio sam cijelu momčad. Ovaj poraz ide na moju dušu.

Dončić je istaknuo kako njegova momčad nije podcijenila protivnika.

"Ne, mislim nismo. Moramo čestitati Poljskoj i dati joj kredit. Većina je mislila da smo mi favoriti, ali Poljska ima sjajnu momčad. Isto tako sam pričao i o Belgiji. Ovaj Eurobasket je sjajan, utakmice su nevjerojatne. Tužan sam što nismo prošli dalje, ali na ovom natjecanju je bilo puno sjajnih momčadi."

Pitali su Dončića i što misli o sucima, a on je promijenio temu.

"Ne znam. Ja ću uvijek igrati za moju reprezentaciju, predstavljati moju državu. Ako budem zdrav, uvijek ću igrati za Sloveniju", zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close