Kako će reagirati Pistonsi?

Dallas bi u tradeu mogao uzeti Bogdanovića?

Jonathan Givony iz ESPN-a tvrdi da bi Mavericksi htjeli ponuditi Tima Hardawaya Jr., te izbor drafta broj 10 za - Bojana Bogdanovića.
Sport / Košarka | 16. 06. 2023. u 09:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sezona je završena igrači su na odmoru neki već i duži period, najviše posla imaju generalni menadžeri, gazde klubova, polako se slažu rosteri za iduću sezonu. Neki pod svaku cijenu žele složiti momčad koja bi se borila za naslov, Dallas je svakako jedna od tih. Kyrie Irving i Luka Dončić bi trebale biti dvije najveće zvijezde oko kojih će se
slagati ostatak.

Jonathan Givony iz ESPN-a tvrdi da bi Mavericksi htjeli ponuditi Tima Hardawaya Jr., te izbor drafta broj 10 za - Bojana Bogdanovića. Bojan ima ugovor s Pistonsima koji također prave svoju ekipu u kojoj je Bojan najvažnija karika i sigurno imaju jakog aduta u svojim rukama. Detroit je u prošloj sezoni odbio niz ponuda za Bogdanovića, ali deseti pick plus peti koji imaju.

To su već dva igrača s drafta, dva vrlo vjerojatno jaka i nema sumnje mlada igrača, tako da bi vrlo lako ovo mogla biti ponuda koja se ne odbija. Dallas je još u veljači pokušao dovesti Bogdanovića, ali Detroit nije bio zainteresiran za ono što je dobio u ponudi.

U sezoni koja je iza nas Bojan je u prosjeku ubacivao 1,6 poena po utakmici, pogađajući 2,5 trica, uz respektabilnih 41 posto šuta.

Kopirati
Drag cursor here to close