Nakon poraza u trećoj utakmici

Butler: Moram igrati bolju obranu

"Sve počinje od mene. Moram da budem bolje koncentriran u obrani. Moram da jurim "ničije" lopte. Mislim da će me svi pratiti ako ja počnem to da radim", naglasio je Butler.
Sport / Košarka | 08. 06. 2023. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije utakmice je njegov dres završio u rukama Neymara. Sve je izgledalo dobro s obzirom na break koji su imali nakon trijumfa u drugoj utakmici. Međutim, prvu sljedeću u svojoj dvorani su izgubili. Denver je uzvratio, Butler je bio poprilično razočaran.

"Ne znam zašto nam je nedostajala energija. Ne mogu na to da odgovorim. Možda smo mislili da smo nešto već postigli. To prosto ne smije da se događa. Neće se desiti ponovo. Sve počinje od mene. Moram da budem bolje koncentriran u obrani. Moram da jurim "ničije" lopte. Mislim da će me svi pratiti ako ja počnem to da radim. Sve možemo da ispravimo, ali moramo da izađemo u četvrtoj utakmici s više energije i truda. To zavisi od našeg kolektiva, ne od taktike. Nikakva taktika ne može to da nadoknadi. Moramo da se bacamo po parketu, da jurimo odbijene lopte, uzimamo skokove u obrani i tek ćemo onda možda imati drugačiji ishod", rekao je iskreni Butler.

 

Kopirati
Drag cursor here to close