U njegovom stilu

Barkley: Lakersi smrde, tjeraju nas da pričamo o njima

"Imamo neke klovnove koji pričaju o Lakersima cijeli dan. Mi moramo da pričamo o njima, a oni su užasni. Mislim da nam trebaju dat bonus kada pričamo o njima", kaže Barkley.
Sport / Košarka | 15. 12. 2022. u 18:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Charles Barkley je uvijek bio poželjan komentator. Još u svojim igračkim danima je znao "bocnuti" nekom svojom izjavom, protivničkog igrača, cijelu momčad, nekog poznatog trenera. Jednostavno je takav. Zato i jeste već jakog dugo komentator košarkaških dešavanja za Turnerovu TNT. I tu naravno, svako malo "okrzne" neku zvijezdu.

Ne tako davno na udaru je bio Kyrie Irving, pa njegov suigrač Kevin Durant, momčad Brooklyna nakon što je otpušten Steve Nash. Sada su na red došli Lakersi koji trenutačno imaju omjer 11 pobjeda i 16 poraza, što i nije toliko loše koliko je izgledalo na početku sezone.

"Lakersi smrde! Stalno nas tjeraju da ih prenosimo, jer misle da će biti dobri. To je jedna vrsta zavjere. Imamo neke klovnove koji pričaju o Lakersima cijeli dan. Mi moramo da pričamo o njima, a oni su užasni. Mislim da nam trebaju dat bonus kada pričamo o njima. Što bismo pričali o nekoj momčadi koja je 14. na Zapadu. Nisu 14?. Oni su 12. Tko je na Istoku na 12. mjestu? Washington. O toj momčadi nikada ne pričamo, koliko puta smo spomenuli Washington? Beal Bradley je sjajan igrač, njega nikada ne spominjemo", naglasio je u svom stilu Barkley. Pored Barkleya su u studiju bili Shaquille O'Neal i Kenny Smith.

Video: Barkley u studiju 
Kopirati
Drag cursor here to close