Legendarni košarkaš se vratio u prošlost

Barkley: Agent mi je uzeo 100 milijuna dolara

"Moj prvi agent je bio lopov. Ukrao mi je sav novac. Ne bih o njegovom imenu, ma mogu. Lance Luchnick, tako se zove ovaj ser...a. Da, on je ukrao moj novac. On je bio ološ. Da ga koji slučajem vidim danas raznio bih mu prokleti mozak". kaže Barkley.
Sport / Košarka | 25. 12. 2021. u 11:39 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Charles Barkley spada u red onih najvećih koji nikada nije dohvatio naslov prvaka. Bio je blizu s Phoenix Sunsima 1993. godine, ali je to bilo vrijeme Michaela Jordana i teško pobjedivih Bullsa. Te sezone je Charles proglašen za MVP-a. Ljubitelji košarke posebno pamte onu treću utakmicu finalne serije u starom Stadiumu, kada su Sunsi dobili Bullse 129:121 nakon tri produžetka.

Video: Charles Barkley Top 10 Plays of Career

U toj utakmici Charles je imao 19 skokova. Igrao je na poziciji centra, iako je bio ispod dva metra visine. Prgav, neugodan, brbljav, baš kao što je i nakon završetka karijere. Već godinama ga slušamo, njegovi komentari su uvijek zanimljivi. Tako je bilo i ovaj put kada je Barkley pričao o svom prvom agentu koji mu je ukrao 100 milijuna dolara!

"Moj prvi agent je bio lopov. Ukrao mi je sav novac. Ne bih o njegovom imenu, ma mogu. Lance Luchnick, tako se zove ovaj ser...a. Da, on je ukrao moj novac. On je bio ološ. Da ga koji slučajem vidim danas raznio bih mu prokleti mozak. Mislim da me je prevario za nekih 100 milijuna, četiri godine sam bio švorc. Znate danas su igrači puno pametniji. U moje vrijeme od agenta dobiješ neki džeparac, ostatak novca on uzme i navodno ulaže u nešto. Recimo da sam ja dobijao 15.000 dolara mjesečno onako da se zabavljam kao neki klinac koji ima 21 godinu. Ja sam uzimao taj džeparac, nekako mi je bilo dovoljno, za ostatak me nije bilo briga. On je govorio kako ulaže u nešto ostatak novca. Nisam platio porez i nakon četiri godine nisam imao ništa" pričao je Charles koji se još jednom dotakao tog Lancea Luchnicka.

"Vjerojatno kada ga nekada sretnem možda ga prebijem ko psa. Neću ga upucati, nemam pištolj, ha, ha...

Kopirati
Drag cursor here to close