Charles malo o Netsima

Barkley: Durant, Irving, Simmons, ponašaju se kao magarci

"Nitko nije govorio o tome koliko je Steve Nash bio loš trener prije tri ili četiri godine", rekao je. "Odjednom se ti momci počnu ponašati kao budale i magarci i sada Steve Nash ne zna trenirati", kaže Barkley.
Sport / Košarka | 03. 11. 2022. u 10:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brooklyn Netsi izgledaju jako loše na počeku sezone. Samo dvije pobjede u osam odigranih utakmica. Problemi su počeli još tijekom ljeta, a onda su se nastavili u sezoni.

Kyrie Irving, pa Steve Nash koji je optušten, pa novi trener, teško je izabrati što je veći problem Netsa. Charles Barkley, analitičar TNT-a je poznata kao netko tko će reći ono što misli. Bez obzira o kome se radi. Naravno da Charles nije propustio priliku da nešto kaže i o Netsima.

"Sve je to na Kevinu Durantu, Kyrie Irvingu i Benu Simmonsu. Steve Nash je žrtveni jarac. Ova stvar nikad nije mogla uspjeti čim je Kyrie Irving rekao da Netsima ne treba trener".

Barkley je dodao da je tim bio dobar tijekom doigravanja 2021., koje je na kraju rezultiralo porazom u drugom kolu od Milwaukee Bucksa. Ustvrdio je da su kritike u vezi s Nashom počele tek nakon tog ispadanja.

"Nitko nije govorio o tome koliko je Steve Nash bio loš trener prije tri ili četiri godine", rekao je. "Odjednom se ti momci počnu ponašati kao budale i magarci i sada Steve Nash ne zna trenirati".

Barkley je dalje ustvrdio da su NBA i povjerenik Adam Silver bili prespori da bi se nosili s Irvingovim posljednjim incidentom.

"Mislim da ga je trebao suspendirati", rekao je Barkley. "Mislim da ga je Adam trebao suspendirati. Kao prvo, Adam je Židov - ne možeš uzeti mojih 40 milijuna dolara i vrijeđati moju vjeru. Uvrijedit ćeš me, imaš pravo, ali ja imam pravo reći: "Ne možeš uzeti mojih 40 milijuna dolara i vrijeđati moju vjeru." Mislim da je NBA pogriješila. Suspendirali smo ljude i novčano kažnjavali one su iznosili homofobne uvrede. I to je bila prava stvar. Ako uvrijedite crnačku zajednicu, ili bilo koju drugu, trebali biste biti suspendirani ili žestoko kažnjeni," kaže Charles.

Kopirati
Drag cursor here to close