Play off Eurolige

Barcelona i Olympiacos nisu dozvolili iznenađenje

Isaiah Canaan je pogodio šest trica, promašio je samo jednu i ukupno je odigrao odličnu utakmicu protiv Fenerbahčea. Sasha Vezenkov je bio prvi strijelac Olympiacosa s 19 poena
Sport / Košarka | 27. 04. 2023. u 00:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za razliku od večeri ranije, ovaj put su domaće momčadi iskoristile svoj parketu, očekivano Barcelona i Olympiacos imaju početnu prednost. Barcelona je većinu posla odradila u prvom poluvremenu, s obzirom na prednost koju je imala (45:31), nakon dvadeset minuta.

Sanli i Mirotić su bili u elementu, Sertac je do kraja utakmice ubacio 17 poena, Mirotić dva manje u slavlju Barcelone na kraju 91:69. Katalonci su imali sjajnu tricu, šutirali su 14/26, samo je jedan igrač promašio tri trice, Alex Abrines. Kod Žalgirisa vrijedi izdvojiti Brazdeikisa s 14 poena.

Isaiah Canaan je pogodio šest trica, promašio je samo jednu i ukupno je odigrao odličnu utakmicu protiv Fenerbahčea. Sasha Vezenkov je bio prvi strijelac Olympiacosa s 19 poena. Fenerbahče je držao priključak do neke četiri i pol minute prije kraja treće četvrtine. Moustapha je poentirao za 51:46, Canaan je dodao tricu za +8. Njegova šesta za +12 osam sekundi prije kraja treće dionice, dobrim dijelom je usmjerila utakmica u željenom pravcu za momčad iz Pireja. Do konačnih 79:68, Fenerbahče nije zaprijetio na pravi način. U turskoj momčadi strijelci su bili ravnomjerno raspoređeni. Motley 15, Pierre 13, Gudurić 12, Hayes-Davies 11.

Kopirati
Drag cursor here to close