Nevjerojatan rasplet utakmice

Autokoš odlučio pobjednika

Na kraju je tragičar utakmice bio igrač Partizana Uroš Trifunović koji je u skoku pokušavajući dohvatiti loptu postigao auto-koš.
Sport / Košarka | 24. 10. 2023. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliko iznenađenje priredili su košarkaši Mege u četvrtom kolu ABA lige. Oni su u novobeogradskoj "Hali sportova Ranko Žeravica", koju je nekada u prošlosti koristio kao domaću Partizan, savladali upravo sastav trenera Obradovića 88:86.

Partizan je odigrao slabu utakmicu, mučio se većim dijelom, ali se uspio vratiti iz velikog zaostatka. Imao je tim Željka Obradovića četiri poena zaostatka na 45 sekundi do kraja, ali tada Kaminsky prvo pogodio za -2, a onda je Jaramaz ukrao loptu Topiću i poentirao za 86:86.

Na kraju je tragičar utakmice bio igrač Partizana Uroš Trifunović koji je u skoku pokušavajući dohvatiti loptu postigao auto-koš. Trenutak koji se svakako ne događa često na košarkaškim parketima

Video: Trenutak odluke 

Nikola Đurišić je predvodio pobjedničku ekipu sa 17 poena, pratili su ga Uroš Plavšić (15 poena), Nikola Topić (14 poena). Kod Partizana Aleksa Avramović 26 poena, Kaminsky 24.

Kopirati
Drag cursor here to close