Osnovnoškolci

Mostar: Studenti FIT-a organizirali "Arena Challenge Day"

Natjecanje "Arena Challenge Day" obuhvatalo je različite sportske discipline, uključujući mini nogomet, atletiku, i razne igre spretnosti koje su prilagođene uzrastu sudionika.
Sport / Flash | 29. 05. 2024. u 21:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti Fakulteta informacijskih tehnologija (FIT) u Mostaru, u suradnji sa Arena Sport Centrom, organizirali su danas spektakularni sportski događaj pod nazivom "Arena Challenge Day". Ova sportska manifestacija okupila je učenike četvrtih i petih razreda iz svih osnovnih škola s područja grada Mostara.

Glavni organizatori događaja bili su studenti Danis Mušić, Halima Gološ, Adna Ćesić i Amna Subašić, koji su svojim trudom i zalaganjem uspjeli osigurati nezaboravan dan za mlade sportiste. Cilj događaja bio je promoviranje sporta i zdravog načina života među najmlađima, ali i poticanje timskog duha i fair-playa.

Natjecanje "Arena Challenge Day" obuhvatalo je različite sportske discipline, uključujući mini nogomet, atletiku, i razne igre spretnosti koje su prilagođene uzrastu sudionika. Učenici su pokazali izuzetnu borbenost, timski duh i sportski talent, dok su ih s tribina bodrili njihovi nastavnici, roditelji i prijatelji.

Foto: PR / Arena Challenge Day

Ovaj događaj je bio više od samog natjecanja – bio je to praznik sporta i druženja, gdje su svi sudionici imali priliku uživati u pozitivnoj atmosferi i steći nova prijateljstva. Organizatori su se pobrinuli da sve protekne u najboljem redu, osiguravši profesionalne sudije, poklone i osvježenje za sve prisutne.

"Veoma smo ponosni na sve sudionike i zahvalni svim školama koje su se odazvale našem pozivu. Ovo je bila fantastična prilika za djecu da se zabave, ali i da nauče važne lekcije o sportu i timskom radu," izjavila je Halima Gološ, jedna od organizatorica događaja.

Danis Mušić, koji je također bio među glavnim organizatorima, dodao je:

"Ovo je tek početak. Nadamo se da će 'Arena Challenge Day' postati tradicionalan događaj i da će iz godine u godinu okupljati sve veći broj učesnika."

Arena Sport Centar se pokazao kao idealno mjesto za održavanje ovakvih događaja, pružajući vrhunske uslove za sve sportske aktivnosti. Menadžment Centra izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa studentima FIT-a i istaknuo važnost ovakvih inicijativa za zajednicu.

Pobjednici Arena Challenge Day-a su:

1. Matija Marinčić - Osnovna škola Petra Bakule

2. Ivan Gašić - Osnovna škola Marin Držić

3. Azer Sejfić - Osnovna škola Zalik

Organizatori su najavili kako planiraju nastavak ove inicijative i pozvali sve zainteresirane da se pridruže u budućim aktivnostima koje će promovisati sport, zdravlje i zajedništvo.

Kopirati
Drag cursor here to close