Mostar

Gradonačelnik Mostara obećao potporu Judo klubu ''Herceg''

Gradonačelnik je čestitao članovima kluba i njihovim trenerima na sjajnim rezultatima koje postižu te tom prigodom obećao potporu u njihovom daljnjem radu.
Sport / Flash | 05. 03. 2024. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić danas je Gradskoj vijećnici primio članove Judo kluba ''Herceg'', jedinog kluba na svijetu koji u ovom trenutku ima dva judaša u top 5 na svjetskoj rang ljestvici.

Ivano Đinkić je prvi na svjetskoj rang ljestvici u kategoriji do 81 kilograma i višestruki je prvak Bosne i Hercegovine, prvak Balkana, te osvajač dva zlata s europskih kupova u Rigi i Koperu.

Ivan Miličević je peti na svjetskoj rang ljestvici u kategoriji do 90 kilograma i on je višestruki prvak Bosne i Hercegovine, prvak Balkana, a na europskim kupovima osvojio je četiri medalje, zlato u Rigi, srebro u Koperu, te bronce u Napulju i Follonici.

Judo klub ''Herceg'' iz Mostara je najbolja ekipa u BiH do 18 i do 23 godine, druga najbolja ekipa do 15 i do 21 godine, članovi kluba osvojili su 11 balkanskih medalja, dva puta bili prvaci Balkana, osvojili devet medalja na europskim kupovima, a klub se može pohvaliti sa 11 prvaka Bosne i Hercegovine u svim uzrastima.

Gradonačelnik je čestitao članovima kluba i njihovim trenerima na sjajnim rezultatima koje postižu te tom prigodom obećao potporu u njihovom daljnjem radu. Uz Ivana Đinkića i Ivana Miličevića, na prijemu su bili njihovi treneri Marko Zrimšek i Mile Brkić.

Kopirati
Drag cursor here to close