Boce i uvrede

VIDEO | Amar Osim se sukobio s navijačima Veleža

Navijači mostarskog kluba tijekom većeg dijela utakmice pjevali su uvredljive pjesme na račun svog trenera, a onda su ga žestoko prozvali nakon što je utakmica završena podjelom bodova.
Sport / Flash | 17. 08. 2022. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Amar Osim sukobio se s navijačima Veleža

Nakon remija Veleža i Igmana (1:1) u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dogodile su se neželjene scene između trenera Rođenih Amara Osima i navijača Red Army.

Navijači mostarskog kluba tijekom većeg dijela utakmice pjevali su uvredljive pjesme na račun svog trenera, a onda su ga žestoko prozvali nakon što je utakmica završena podjelom bodova iako je Velež imao ranu prednost i epitet velikog favorita, prenosi Klix.

Navode kako se to nije svidjelo najtrofejnijem bh. stručnjaku pa je burno reagirao. Osim je bacio bocu u pravcu Red Armyja na tribini, a onda se i verbalno sukobio s najvatrenijom skupinom pristalica Veleža.

U znak prosvjeda Osim nije želio dati izjavu za medije nakon remija protiv Igmana. Nije se pojavio pred kamerama Arena Sport televizije za razliku od kolege s druge strane.

Kopirati
Drag cursor here to close