Trener Veleža

Osim nakon pobjede nad Željom: ''Stvorena je priča da smo u Europi ispali od levata''

"Bilo je teško igrati, posebno zbog pritiska nakon ispadanja iz Europe, gdje se napravila priča da smo izgubili od levata, što nije slučaj, a u takvoj situaciji je teško pripremiti igrače'', rekao je Osim u Gabeli.
Sport / Nogomet | 05. 08. 2022. u 21:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Veleža Amar Osim nakon pobjede protiv Željezničara u susretu 4. kola nogometne Premijer lige BiH rekao je da su njegovi igrači zasluženo došli do tri boda i da će im ovaj trijumf biti izuzetno važan s psihičke strane.

Osim je rekao da je današnji susret bio izuzetno težak s psihološke strane jer se, kako je rekao, napravila priča da su u Europi "ispali od levata".

"U prvih 20 minuta smo bili smušeni, dozvolili smo Želji nekoliko opasnih napada, a kasnije smo imali kontrolu utakmice. Gol koji smo primili nas je poremetio, pao je iz greške, ali smo imali sreće da damo na vrijeme drugi gol i nakon toga smo mogli igrati povučenije, čekali kontru i došli do pobjede", rekao je Osim nakon utakmice za My TV i nastavio:

"Bilo je teško igrati, posebno zbog pritiska nakon ispadanja iz Europe, gdje se napravila priča da smo izgubili od levata, što nije slučaj, a u takvoj situaciji je teško pripremiti igrače."

Nakon toga, Osim je rekao da su pobjede protiv Željezničara, Sarajeva i Zrinjskog posebne za Velež.

"Igrači su super odgovorili, osim prvih 20 minuta, a na kraju smo zasluženo pobijedili. Pobjede protiv Želje, Sarajeva i Zrinjskog nisu obične i mogu pomoći, isto kao što poraz može odmoći. Nakon teških 15 dana, nadam se da će nam ovo pomoći da se vratimo na mjesto gdje Velež zaslužuje", završio je Osim.

Kopirati
Drag cursor here to close