Mostar

Znanstveno stručna konferencija: ''Sfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hlađenje''

V po redu znanstveno stručna konferencija: ''Sfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hlađenje''
Sci-Tech / Znanost | 23. 02. 2018. u 14:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Sfera d.o.o. Mostar, u suradnji sa Mašinskom fakultetom iz Beograda i Strojarskim fakultetom iz Mostara, organizira V po redu međunarodnu naučno stručnu konferenciju ''Sfera 2018:Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hlađenje'', i to 28. i 29. ožujka, 2018. godine u Tehnološkom parku Intera u Mostaru.

Konferencija je dvodnevnog karaktera i okupi oko 400 gostiju iz domena spomenute teme s područja cijele regije. Uvodničari će biti prof.dr. Branislav Živković, mr.sc. Nijaz Delalić, te brojni drugi predavači kao predstavnici institucija, fakulteta,  te predstavnici sponzora i partnera.

Pored konferencijskog dijela, kompanije imaju priliku izlaganje u vidu prezentacije za sve prisutne, kao i izložbeni prostor unutar objekta.

Sponzori konferencije su kompanije: Taurus, Vaillant i Nobel.

Partneri i izlagači konferencije su kompanije: Alfa Therm, Inpro, Stanić Trade, Luk, Geberit, ZT Tehnozaštita, Wishaupt, Altera, Inox Term, Grijanje Invest, Vivax, te kompanija Airco B.

Konferencija preispituje znanstvena, odnosno tehnološka dostignuća i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje, primjene i oblikovanja sistema za klimatizaciju,  ventilaciju, grijanje i hlađenje. Cilj konferencije je razmjena iskustva i znanja u različitim oblastima inženjerstva, kao i uspostavljanje međunarodne i domaće suradnje. Konferencija se sastoji iz dva dijela. U prvom dijelu se prezentiraju naučni i stručni radovi, a u drugom dijelu suvremene tehnologije i proizvodi u domenu proizvodnje i dizajna vik sustave.

Kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom ovih elemenata su dobrodošle da se prijave za prezentaciju na konferenciji, kao i  izlaganje kataloga i drugog promotivnog materijala u izložbenom prostoru konferencije.

Kopirati
Drag cursor here to close