Festival vjenčanja

Sfera d.o.o. Mostar raspisuje natječaj za dizajnere i fotografe

Svi zainteresirani modni dizajneri i fotografi mogu se od danas (15.2.2018.), a završno s 12.03.2018. godine, prijaviti za sudjelovanje na modnoj reviji.
Lifestyle / Flash | 15. 02. 2018. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Sfera d.o.o. Mostar raspisuje natječaj za mlade i buduće modne dizajnere, te fotografe s ciljem prezentiranja kreacija, radova i fotografija na modnoj reviji Festival vjenčanja ''Moj dan iz snova'', koja će se održati 11.4.2018. godine u kongresnoj dvorani Queen, hotela Mepas, u sklopu tržnog centra Mepas Mall.

Svi zainteresirani modni dizajneri i fotografi mogu se od danas (15.2.2018.), a završno s 12.03.2018. godine, prijaviti za sudjelovanje na modnoj reviji koja će se održati u kongresnoj dvorani Queen, hotela Mepas, u sklopu tržnog centra Mepas Mall Mostar.

Svaki dizajner na modnoj se reviji predstavlja modelom o temi vjenčanja (vjenčanice, svečane haljine). Svaki fotograf na modnoj se reviji predstavlja sa izložbom fotografija vjenčanja koje je slikao tokom svog rada. Popis dizajnera i fotografa odabranih za sudjelovanje na reviji bit će objavljen u medijima 15.03.2018 godine.

Organizatori su za posjetitelje pripremili osebujan sadržaj, edukacije, popuste na određene proizvode, kazališne performanse, modnu reviju bosanskogercegovačkih dizajnera, te izložbu fotografija. U sklopu programa Modna revija vjenčanica i svečanih haljina, dizajneri će imati priliku da svoje kreacije i zamisli predstave ciljanoj publici. Fotografi će se predstavljati sa izložbom svojih fotografija koje su nastale u toku rada sa mladencima i kreiranjem njihovog dana iz snova.

Stručni žiri će među prijavljenim radovima odabrati najbolje. Ovogodišnji Festival vjenčanja ''Moj dan iz snova'' bit će mjesto susreta,druženja i edukacije za sve dame koje planiraju ili će uskoro krenuti s planiranjem dana iz snova.

Prijava za natječaj:

Na natječaj za dizajnera je potrebno poslati sljedeće:
• Ime i prezime, adresa, grad, država, mobitel, e-mail, datum i godina rođenja,
• Opis i koncept kolekcije (inspiracija),
• Skice 3 modela mini kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine ,
• Opis modela, te tkanine i materijali koje se namjeravaju upotrijebit u izradi kolekcije.

Na natječaj za fotografa je potrebno poslati sljedeće:
• Ime i prezime, adresa, grad, država, mobitel, e-mail, datum i godina rođenja,
•3 fotografije koje su rađene tokom vjenčanja.

Svi radovi šalju se šalju na e-mail: [email protected]


Nagrada

•Predstavljanje kolekcije u sklopu manifestacije Festival vjenčanja ''Moj dan iz snova'', modne revije koja će se održati 11.4.2018. godine u kongresnoj dvorani Queen, hotela Mepas, u sklopu tržnog centra Mepas Mall.
• Podmireni troškovi angažmana manekena/ki, šminke, frizure, produkcije, te fotografija i video materijala od strane organizatora.

Ukoliko smatrate da su Vaše kreacije i fotografije idealne za ovu manifestaciju, Festival vjenčanja ''Moj dan iz snova'' je Vaš pravi izbor.

Kopirati
Drag cursor here to close