Amazonova streaming usluga

TV odlazi odlazi u povijest

Amazonova streaming usluga trenutačno ima otprilike isti broj gledatelja kao velikani TV industrije CNN, MSNBC ili Fox News.
Sci-Tech / Tehnologija | 14. 02. 2018. u 15:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / 

Tijekom siječnja ove godine Amazonov servis za streaming video sadržaja Twitch zabilježio je rekordan prosjek od 962 tisuće gledatelja aktivnih u svakom trenutku.

Ovaj zapanjujući podatak stavlja ovaj video servis, prije svega namijenjen igračima i onima koji ih gledaju dok igraju računalne igre, uz bok velikanima američke TV industrije kao što su news kanali CNN, MSNBC, Fox News ili sportski ESPN.

Objavom ovih podataka o gledanosti činjenica je kako je Twitch postao, barem u SAD-u, popularniji od nekih od najpoznatijih "ozbiljnih" televizijskih kanala kao što je CNN koji u prosjeku bilježi 783 tisuće gledatelja u bilo kojem trenutku, javlja Bug.hr.

Sadržaji s najvećim rastom popularnosti na Twitchu vežu se uz, očekivano, PUBG i Fortnite, a rast broja gledatelja u posljednje vrijeme potaknut je i odlukom kompanije da dozvoli prenošenje i drugih sadržaja osim igara – poput uputa i tutoriala za razne aktivnosti, od umjetnosti, preko uradi-sam projekata do kuhanja.

Kopirati
Drag cursor here to close