Bili u Veneciji

Hrvatski gimnazijalci u izolaciji zbog karnevala

Prema novim uputama iz Službe za epidemiologiju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, regija Veneto i Lombardija su područja zahvaćena epidemijom koronavirusu pa djeca i profesori koji su bili na izletu trebaju ostati dva tjedna u kućnoj izolaciji.
Sci-Tech / Svemir | 24. 02. 2020. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pulski gimnazijalci koji su u subotu boravili u Veneciji na tradicionalnom karnevalu vratili su se kućama. Njihov ravnatelj je potvrdio kako će morati ostati kod kuće.

Prema novim uputama iz Službe za epidemiologiju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, regija Veneto i Lombardija su područja zahvaćena epidemijom koronavirusu pa djeca i profesori koji su bili na izletu trebaju ostati dva tjedna u kućnoj izolaciji i ne ići u školu, prenosi N1.

Kućna izolacija znači da se ne izlazi iz kuće, ne samo da se ne ide u školu. dr. Jasna Valić, voditeljica Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, a prenosi Regionalni Express.

Ravnatelj Gimnazije prof. Filip Zorićić za Regional Express je potvrdio kako se radi o ukupno 42 djece i četiri profesora koji su bili na izletu i koji prema uputama Zavoda moraju ostati kod kuće.

Kopirati
Drag cursor here to close