Rašide, što čekaš?

ZHŽ ne komplicira, vraća svu djecu na nastavu

Ova odluka je podložna promjeni ukoliko dođe do pogoršanja epidemiološke situacije o čemu će škole i učenici biti pravovremeno obaviješteni.
Sci-Tech / Obrazovanje | 30. 04. 2021. u 17:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Županije Zapadnohercegovačke od ponedjeljka, 3. svibnja, odvijat će se redovito te će svi učenici na nastavu ići svaki dan.

Dobili smo pozitivno mišljenje Zavoda za javno zdravstvo ŽZH te će se nastava od ponedjeljka odvijati redovito sa svim učenicima bez podijele razreda na dvije skupine, izjavila je za portal Jabuka.tv ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Ružica Mikulić.

Ova odluka je podložna promjeni ukoliko dođe do pogoršanja epidemiološke situacije o čemu će škole i učenici biti pravovremeno obaviješteni.

Školski sat će i dalje trajati 40 minuta, a i dalje se ne preporučuju roditeljski sastanci u većim skupinama kao ni ekskurzije.

U školama je i dalje obavezno provođenje mjera dezinfekcije i ventilacije prostora te sprječavanje grupiranja razreda prilikom dolaska u školu odnosno odlaska iz škole, stoji u dopisu Ministarstva upućenom školama.

Podsjećamo, nastava se proteklih tjedana odvijala na način da su svi razredi s više od 15 učenika bili podijeljeni u dvije skupine te se na nastavu u školu išlo po modelu dan-dan.

Kopirati
Drag cursor here to close