Normalno školovanje

ZHŽ HNŽ: Veliki broj roditelja potpisao Izjavu o odgovornosti za svoje dijete

Zbog izuzetno velikog interesa roditelja za potpisivanjem izjave o odgovornosti, akciju produžiti od idućeg ponedjeljka za još minimalno 7 dana
Sci-Tech / Obrazovanje | 24. 09. 2020. u 15:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvodnevna akcija potpisivanja izjava o odgovornosti roditelja za svoje dijete u HNŽ-u i ZHŽ-u, koju su organizirali roditelji okupljeni oko Inicijative koja zahtijeva normalno školovanje je žavršena.Kako su kazali organizatori, iznenađeni su velikim odazivom roditelja koji su potpisali izjavu o odgovornosti za svoje dijete.

Ističu da je u nekim školama na području ove dvije županije, gdje su imali veći stupanj organizacije volontera roditelja, preko 75 posto roditelja je potpisalo izjavu o odgovornosti. Te će zbog izuzetno velikog interesa roditelja za potpisivanjem izjave o odgovornosti, akciju produžiti od idućeg ponedjeljka za još minimalno 7 dana.

''Mi roditelji, okupljeni oko ove inicijative, organizirali smo se u hodu i nismo uspjeli adekvatno pokriti sve škole na području ove dvije županije, te stoga želimo da u ovom periodu naši volonteri dostave svim roditeljima ovu mogućnost potpisivanja izjave u školama i općinama u kojima to nismo uspjeli uraditi u ova dva dana'', priopćili su.

 

Kopirati
Drag cursor here to close