Napredak

Treći ciklus tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga

Kroz osam susreta polaznici tečaja će teorijski i praktično savladati pisanje sadržaja za tekstove iz područja copywritinga
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 09. 2021. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKD Napredak, Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a organizira treći ciklus tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga, a koji će početi u listopadu.

Kroz osam susreta polaznici tečaja će teorijski i praktično savladati pisanje sadržaja za tekstove iz područja copywritinga: razne objave za društvene mreže, PR tekstove, službene emailove i newslettere kao i blog tekstove koji će biti svojevrsna kruna cijelog tečaja koji je pomogao mnogima da uđu u svijet copywritinga.

Također, polaznici tečaja upoznat će se i s teorijskim dijelom copywritinga, tko je bio prvi copywriter i ostali značajni pisci te kako se razvijala vještina copywritinga sve do danas, gdje je uvedena jedna sasvim nova disciplina, a ta je SEO copywriting, tj. pisanje tekstova koji su optimizirani za internetske tražilice.

Kao i prošla dva tečaja i ovaj treći ciklus tečaja copywritinga vodi diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter Marko Suton, član HKD-a Napredak, Glavna podružnica Mostar.

Kako su prijave za tečaj popunjene još u predbilježbi, kao i rezervna mjesta koja su bila otvorena, za treći ciklus tečaja trenutačno se ne može prijaviti, ali se može napraviti predbilježba za četvrti ciklus tečaja copywritinga o čijem početku će iz HKD Napredak pravodobno obavijestiti zainteresirane, navode iz HKD Napredak, Glavna podružnica Mostar.

Predbilježba za četvrti ciklus tečaja copywritinga, koji će se najvjerojatnije održati tijekom 2022. godine, može se izvršiti prijavom s imenom i prezimenom te kratkim CV-em na mail [email protected] .

Po završetku tečaja polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata te će svi polaznici vladati stečenim znanjem koje će im biti preneseno.

Kopirati
Drag cursor here to close