Izaberi svog predstavnika

Studentski izbori 2021: Nova lica s novim idejama

Izbori će se održavati u razdoblju od 9 do 15 sati, a pravo glasanja imaju svi studenti Sveučilišta u Mostaru. K
Sci-Tech / Obrazovanje | 12. 11. 2021. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova akademska godina donosi i nove studentske izbore. Ovaj ponedjeljak 15. studenog održati će se Studentski izbori 2021 gdje će studenti Sveučilišta u Mostaru birati svoje predstavnike.

Izbori će se održavati u razdoblju od 9 do 15 sati, a pravo glasanja imaju svi studenti Sveučilišta u Mostaru. Kako navode iz Predsjedništva Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, ovi izbori biti će specifični po tome što se skoro sva imena u trenutnom sazivu zbora mijenjaju. Samo nekolicina trenutnih predstavnika se ponovo kandidirala što znači da u zbor dolaze nova lica s novim idejama i projektima.   

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru je osnovan 2000. godine i od tada svake godine održava studentske izbore gdje studenti biraju svoje predstavnike koji će brinuti o studentskim standardima i raditi na dobrobiti studenata sveučilišta. Novoizabrani predstavnici zborova će činiti 22. saziv Studentskog zbora SUM. A nakon izbora bira se predsjednik, zamjenik i treći član senata Studentskog zbora.

''Ove godine imamo popriličan broj kandidata, a važno je napomenuti da svaki student bira predstavnika svoje ustrojbene jedinice. Popis kandidata možete pronaći na stranicama Studentskog zbora.  Biračka mjesta će se nalaziti na svakoj ustrojbenoj jedinici Sveučilišta u Mostaru i biti će jasno označena'', naveli su.

Pozivaju sve studente da pristupe izborima kako bi izabrali svoje studentske predstavnike, te ispunili svoje dužnosti kao pripadnici ove akademske zajednice.

Kopirati
Drag cursor here to close