OŠ Antuna Branka Šimića

Škola o uniformama: Sve je prekinuto

Osnovna škola Antuna Branka Šimića Mostar je prekinula sve aktivnosti glede prijedloga o uvođenju odora za učenike.
Sci-Tech / Obrazovanje | 26. 01. 2018. u 14:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Osnovna škola Antuna Branka Šimića Mostar je prema naputku Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa i Osnivača prekinula sve aktivnosti glede prijedloga o uvođenju odora za učenike'', rekla je  v. d. ravnatelja Snježana Brkić.

Brkić je navela kako je u Osnovnoj školi Antuna Branka Šimića Mostar postojala inicijativa od strane Vijeća roditelja i Vijeća učenika, čije mišljenje je podržalo i Učiteljsko vijeće, za uvođenjem odora.

''Sve je bilo u fazi razgovora i dogovora o ovoj ideji sa roditeljima. Nikakva odluka o tome nije donesena od strane škole'', rekla je Brkić.

Podsjećamo, iz tvrtke GBT (Grafo Balkan) je rečeno kako su se prijavili na tender za uniforme koji je raspisan, no kojeg nismo nigdje uspjeli pronaći.

''Što se dalje događalo, ne znam. Tender je bio raspisan, bilo nas je dosta, poslao sam uzorke. Službeno nije ništa poručeno niti išta. Ne znam što je s tim'', rekao je direktor spomenute tvrtke Duško Skakić ranije za Bljesak.info.

Na pitanje o navodima ministarstva da se ne može bez odobrenja prodavati nešto po školama, kaže da nije tražio nikakvu dozvolu nego da se javio na javni tender na kojem je, kako tvrdi bilo 50 ponuđača. 

Kopirati
Drag cursor here to close