Code On Meetup Vol. 27: Crowdfunding

Saznaj kako do novca za svoj biznis/proizvod/projekt

Code On Meetup Vol. 27: Crowdfunding – kako do novca za biznis/proizvod/projekt održat će se u srijedu, 10.11.2021. godine s početkom u 18 sati
Sci-Tech / Obrazovanje | 03. 11. 2021. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Imate poslovnu ideju ili projekt za koji tražite sredstva? Ne znate koji su vam sve izvori financiranja na raspolaganju? Već odavno nije nužno da posežete za kreditima ili investicijama – crowdfunding kao alternativni izvor financiranja sve je popularniji i u regiji!

Novi meetup, koji INTERA Tehnološki Park organizira u Code Hub-u Mostar, bit će posvećen upravo uspješnoj crowdfunding priči!

Code On Meetup Vol. 27: Crowdfunding – kako do novca za biznis/proizvod/projekt održat će se u srijedu, 10.11.2021. godine s početkom u 18 sati, a na njemu će sudionici moći upoznati Nenada Stojanovića, programskog direktora Deli prostora iz Niša.

Ovaj susret neće biti klasično predavanje nego prilika za čuti iskustvo iz prve ruke, greške i uspjehe jedne crowdfunding kampanje.

Predavač će se dotaknuti i najpopularnijih crowdfunding platformi, razlika i mogućnosti koje svaka od njih nudi, ali i vlastitih iskustava stečenih kroz realizaciju kampanje.

Meetup je namijenjen poduzetnicima, pojedincima i udruženjima koji imaju sjajnu ideju, proizvod ili inicijativu, ali se suočavaju s nedostatkom novca za realizaciju istih. 

Sudjelovanje na meetup-u je i ovaj put besplatno budući da se i ovo izdanje organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Broj mjesta je ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama – zato, požurite i osigurajte svoje mjesto na linku

Kopirati
Drag cursor here to close