Najavljujemo

Prvi Online dan otvorenih vrata Studija njemačkoga jezika Filozofskoga fakulteta SUM-a

Studij njemačkoga jezika i književnosti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru organizira prvi Online dan otvorenih vrata
Sci-Tech / Obrazovanje | 28. 05. 2020. u 08:31

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studij njemačkoga jezika i književnosti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru organizira prvi Online dan otvorenih vrata koji će se održati 2. lipnja (utorak) u 10.00 sati.

''Nakon što smo u siječnju ove godine pokrenuli online obrazovni program DLL Goethe instituta te u ožujku održali našu drugu virtualnu web-konferenciju DaF WEBKON na Studiju njemačkoga jezika i književnosti, nastavljamo s online aktivnostima”, rekla je doc. dr. sc. Magdalena Ramljak sa Studija njemačkoga jezika i književnosti.

Mogu sudjelovati svi učenici trećih i četvrtih razreda srednje škole. Program je zamišljen kao interakcija između budućih studenata, trenutačnih studenta i nastavnika o uvjetima upisa, studijskome programu, izvannastavnim aktivnostima, studentskoj razmjeni, konferencijama, stručnoj praksi i studentskome životu.

Poveznica za praćenje Online dana otvorenih vrata bit će dostupna na mrežnoj stranici i društvenim mrežama Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na sljedećem linku:

https://docs.google.com/

Kopirati
Drag cursor here to close