Samo što je krenulo

Pogoršana epidemiološka situacija u čitlučkoj školi, obavijest za roditelje

Navode kako su zadnji dan u prvom obrazovnom razdoblju nedostajala 2 djelatnika i 20 učenika dok je u ponedjeljak 10.1., (prvi dan nastave u drugom obrazovnom razdoblju) nedostajalo 12 djelatnika i 134 učenika.
Sci-Tech / Obrazovanje | 12. 01. 2022. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osnovna škola fra Didaka Buntića u Čitluku

Nastava u drugom obrazovnom razdoblju u Osnovnoj školi fra Didaka Buntića u Čitluku počela je u ponedjeljak 10. siječnja, međutim već je vidljiv porast djece i djelatnika u izolaciji ili samoizolaciji, a epidemiološka situacija se drastično pogoršava, naveli su na stranicam ove škole.

Primjera radi, navode kako su zadnji dan u prvom obrazovnom razdoblju nedostajala 2 djelatnika i 20 učenika dok je u ponedjeljak 10.1., (prvi dan nastave u drugom obrazovnom razdoblju) nedostajalo 12 djelatnika i 134 učenika.

''Danas je ta brojka još veća'', ističu.

Kako bi izbjegli širenje virusa koji je, uz gripu i prehladu, itekako prisutan, mole se roditelji da ne šalju djecu u školu ukoliko, oni ili djeca imaju bilo kakve respiratorne simptome.

''Zaštitimo jedni druge koliko god možemo kako bismo izbjegli još veću zarazu koja, za neke od nas, može biti smrtonosna'', upozorili su iz ove škole.

Kopirati
Drag cursor here to close