Smart radionice

Mostar: Djeci je nedostajalo neobveznog kvalitetnog druženja

Održane Smart radionice za osnovce!
Sci-Tech / Obrazovanje | 25. 06. 2021. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon popuštanja epidemioloških mjera i izazovne i naporne školske godine, u organizaciji Kulturnog centra “Kralj Fahd” ogranak Mostar održana je trodnevna Smart radionica u periodu od 22.06.2021. godine do 24.06.2021.
 
Cilj radionice bio je da se učenicima osnovnih škola pruži mogućnost ponovnog druženja u opuštenoj atmosferi.  

Zbog velikog broja prijavljene djece, radionice su se održavale u dvije grupe, a radionica se sastojala od tri dijela.

Prvi dio bila je kreativna radionica - gdje su učenici imali priliku izraziti svoju kreativnost kroz izradu cvijeća, oslikavanja kamena te Engineering challenge (spretnost prstiju, fina i gruba motorika ruka).

Drugi dio je bila edukativna radionica – kroz čitanje priče, zabavni kviz te izradu personaliziranih bookmarkera, sudionici su spoznali da učenje i čitanje može biti izuzetno interesantno, dok je treći dio bio sportska radionica – u kojoj su učenici pokazali svoj natjecateljski duh, snalažljivost i spretnost.  

''Da je djeci nedostajalo ovakvog neobaveznog kvalitetnog druženja, pokazalo nam je odlično raspoloženje, opuštena atmosfera, dječiji smijeh i navijanje koji su nas pratili kroz sva tri dana radionice, ali i upiti roditelja o budućim radionicama'', priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close