Mentor i partner studentima

Novoosnovana IT tvrtka u Mostaru podržava rad studenata FIT-a

''Iznimna čast je raditi projekt sa kolektivom One Digital Group, i u uvjetima koje kompanija pruža svojim zaposlenicima i vanjskim interesnim skupinama'', kazala je studentica Lejla.
Sci-Tech / Obrazovanje | 23. 05. 2023. u 16:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti prve godine Fakulteta informacijskih tehnologija Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru ovaj semestar kreiraju marketing projekte i kampanje za više od 30 IT tvrtki iz cijele Bosne i Hercegovine.

Studentski tim kojeg sačinjavaju: Selver Avdić, Lejla Čomor, Elmedina Marić, Anis Kazazić, Adnan Ulaković i Salih Nurković, odlučio je za partnera u poduhvatu birati veoma mladu i perspektivnu IT kompaniju – One Digital Group.

Posjet studenata

Na veliko zadovoljstvo studenata, menadžment navedene kompanije je prihvatio suradnju, te se u ovom semestru, zajedničkim snagama, profiliraju inovativne ponude vrijednosti koje će biti praćene optimiziranim portfolijom marketinških alata i medija komuniciranja.

Kao rezultat uspješne suradnje sa studentskim timom i Fakultetom općenito, suvlasnik tvrtke Harun Čavčić, sa zaposlenicima, organizirao je prijem i radionicu svim redovnim studentima prve godine studija. Razgovaralo se o proizvodno-uslužnom asortimanu, distributivnim i promotivnim politikama, realiziranim i planiranim projektnim aktivnostima, te inovativnim rješenjima koja će uskoro u formi softverskih rješenja biti prezentirana javnosti, kako na domaćem, tako i na međunarodnim tržištima. Radionica je izazvala veliku pažnju kod studenata, koji su kroz diskusiju i pitanja obogatili znanja i stekli nove praktične vještine.

''Pripremamo nešto veliko''

Članica studentskog tima, Lejla Čomor, nije krila oduševljenje suradnjom u poduhvatu, organizacijom i realizacijom radionice, te dodaje:

''Iznimna čast je raditi projekt sa kolektivom One Digital Group, i u uvjetima koje kompanija pruža svojim zaposlenicima i vanjskim interesnim skupinama. Za relativno kratko vrijeme unaprijedila sam vlastita konceptualna i tehnička znanja, na čemu sam izrazito zahvalna. Moje kolege i ja ćemo dati sve od sebe, pod mentorstvom predmetnog nastavnika, da nastavimo kreirati takva kreativna rješenja i strategije digitalnog marketinga koje će kompaniji pomoći da stekne još bolju online reputaciju i poziciju na domaćem/internacionalnom tržištu. Posebno mi je drago da su sve kolegice i kolege na godini imali priliku da se detaljnije upoznaju s 'našom' kompanijom, a njihovo zadovoljstvo i oduševljenje po završetku radionice je dodatni garant našeg dobrog izbora partnera – mentora iz prakse. Pripremamo nešto veliko i novo, pratite naš rad!'' – naglašava Lejla.

Kopirati
Drag cursor here to close