Besplatno

Mostar: Novi tečajevi u Kulturnom centru 'Kralj Fahd'

Svi tečajevi su besplatni i otvoreni za sve punoljetne građane BiH bez obzira na njihov spol, religiju, etničku i nacionalnu pripadnost.
Sci-Tech / Obrazovanje | 29. 08. 2019. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Kulturnom centru “Kralj Fahd”, ogranak u Mostaru, otvorene su prijave na besplatne certificirane tečajeve iz arapskog jezika (razina 1-7, te tečaj Arpaski jezik za turizam i turistički menadžment), engleskog jezika (razine  Beginner – Advanced, te tečaj engleski jezik za turizam i turistički menadžment), bosanski jezik za strance, kaligrafija i informatika: Windows, Word, Excel, napredni Excel, Powerpoint i Internet, Photoshop, Illustrator, InDesign, Autocad, Armcad, Tower, Solidworks, HTML@CSS, programiranje, Digitalni marketing, WordPress, Baze podataka 1 i 2).

Svi tečajevi su besplatni i otvoreni za sve punoljetne građane BiH bez obzira na njihov spol, religiju, etničku i nacionalnu pripadnost. Po uspješno završenom tečaju polaznici dobijaju certifikat, priopćeno je iz KC “Kralj Fahd”.

Početak nastave predviđen je za 9. rujna 2019. godine.

Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti online na: kckfmostar.com ili recepciji Centra. (Kresina 2 – Bunur / Mostar).

Kopirati
Drag cursor here to close