Život nije Instagram... Vježbaj

Mostar dobiva Udrugu profesora i nastavnika sporta

Skupštini su prisustvovali nastavnici i profesori osnovnih i srednjih škola grada Mostara koji su prepoznali značaj formiranja Udruge.
Sci-Tech / Obrazovanje | 26. 04. 2019. u 13:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Mostar dobiva Udrugu profesora i nastavnika sporta

Osnivačka skupština za formiranje Udruge profesora i nastavnika sporta grada Mostara održana je u petak na inicijativu zagovaračkog tima projekta "Život nije Instagram... Vježbaj". 

Na mjesto predsjednice Skupštine profesora i nastavnika sporta grada Mostara izabrana je Ivana Džidić, a za potpredsjednika Danijal Veledar. Funkciju predsjednika Upravnog odbora obavljat će Džemal Jašarević, a potpredsjednika Teo Jergović. Članove Upravnog odbora čine Sanja Bajgorić, Slobodan Gušić i Semir Hodžić. 

Skupštini su prisustvovali nastavnici i profesori osnovnih i srednjih škola grada Mostara koji su prepoznali značaj formiranja Udruge. 

Udruga profesora i nastavnika sporta grada Mostara prvenstveno ima za cilj zajedničko rješavanje problema s kojima se susreću, organiziranje različitih zajedničkih natjecanja i aktivnosti, kao i apliciranje na različite projekte koji će doprinijeti razvoju i kvaliteti izvođenja nastave tjelesnog i zdravstvenog odgoja. 

Financijska sredstva za registraciju i formiranje Udruge osigurana su kroz projekt "Život nije Instagram...Vježbaj" koji je inače dio projekta "Smanjenje faktora rizika za zdravlje stanovništva u BiH" kojeg podržava Vlada Švicarske, a implementira Konzorcij za zagovaranje zdravih životnih stilova u lokalnoj zajednici Asocijacija XY i Boram u partnerstvu s Federalnim ministarstvom zdravstva i Svjetskom bankom.

Kopirati
Drag cursor here to close