Ja BiH upalio svjetlo, a ti?

Mostarski studenti poručili: 'Zaboravi na štelu, pokaži se na djelu'

Kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Europske unije, a studenti su nešto ranije na svojim fakultetima održači info dane na kojima su svoje kolege i posjetitelje upoznali s kampanjom porukama i njezinom svrhom.
Sci-Tech / Obrazovanje | 29. 05. 2018. u 12:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti ekonomskih fakulteta Sveučilišta i Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru u utorak, 29.svibja, predstavili su na platou ispod Starog mosta aktivnosti kampanje "Ja BiH upalio svjetlo, a ti?".

Kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Europske unije, a studenti su nešto ranije na svojim fakultetima održali info dane na kojima su svoje kolege i posjetitelje upoznali s kampanjom porukama i njezinom svrhom.

"Proteklih dana i mjeseci, radili smo na realizaciji ove kampanje i ovo danas je jedna od tih aktivnosti. Danas dijelimo letke i brošure za naše građane, prvenstveno mlade ljude kojima želimo poručiti na ovom turističkom mjestu da ostanu ovde. Razgovaramo s njima o mogućnostima neformalnog obrazovanja, dodatnog usavršavanja, volontiranja, prakse i slično. Jednostavno da uzmu stvar u svoje ruke i gledaju u svjetliju budućnost i vode se našim motom, "zaboravi na štelu, pokaži se na djelu", kazala je Edna Voloder.

Studenti iz Mostara imaju još planiranih aktivnosti, snimili su još nekoliko videa koji će uskoro biti na njihovom Youtube kanalu.

Kopirati
Drag cursor here to close