Ode cener...

DI SU PARE | Održana javna tribina ''Gdje će ići mojih 10 KM?''

Na tribini će biti predstavljen rad i aktivnosti XVIII. Saziva Studentskog zbora te kreiranje proračuna za akademsku 2018./19. godinu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 16. 01. 2018. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Gdje ide 10 KM'' studenata mostarskog Sveučilišta, koje godišnje uplaćuju Studentskom zboru, predstavljeno je na javnoj tribini održanoj na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Tribinu je predvodio predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić.

Studentima je predstavljen rad i proračun Zbora kroz prošlu akademsku godinu, ali i plan i program za novu. Ponuđeni su im brojni tečajevi koji će se uskoro organizirati i predstavljeni svi članovi koji aktivno djeluju u ovoj organizaciji. Marko Džoić je rekao kako je zadovoljan velikim odazivom studenata i dvosmjernom komunikacijom koju je potaknuo na tribini.

„Studenti nam svojim pitanjima i prijedlozima svakodnevno pomažu u transparentom radu, što ne samo da poboljšava naš rad, nego i studentski život čini boljim, aktivnijim i lakšim“, izjavio je predsjednik.

Za vrijeme trajanja tribine bila je postavljena Info kutija gdje su se mogli anonimno ubaciti prijedlozi i ideje. Studentima koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati tribini bio je omogućen live prijenos na Facebook stranici Studentskog zbora.

Kopirati
Drag cursor here to close