Predavanje Dragane Kojičić

Kako sagraditi kuću od prirodnih materijala?

Sci-Tech / Obrazovanje | 20. 05. 2022. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Zadovoljstvo nam je pozvati vas na predavanje o zemljanoj arhitekturi koje će održati Dragana Kojičić iz ''Centra za zemljanu arhitekturu Earth&Crafts'' 20.5. u 19 sati u malom amfiteatru Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača.

Predavanje je namijenjeno svim zainteresiranim pojedincima iz struke ili izvan nje, koji bi željeli da steknu teorijske osnovne o ovoj oblasti, razumiju materijal zemlju i koji će moći će pogledati primjere objekata izgrađenih ovim materijalom.

Naredni dan, 21.5. održat će se dvije radionice u OKC Abrašević", stoji u pozivu iz Udruženja For A.

Prijave slati na mail [email protected]. U prijavi navesti osobne podatke, kontakt telefon i zanimanje. Broj mjesta je ograničen.

Dragana Kojičić je diplomirana arhitektica, koja je nakon studija u Novom Sadu i studentskih praksi u Siriji, Kolumbiji i Istočnoj Africi specijalizirala zemljanu arhitekturu na DSA Terre u Francuskoj. Već 10 godina radi na promociji zemljane arhitekture u regionu, kroz teoriju (predavanja i tećajeve) i praksu (različite radionice, obuke i treninge) s raznim organizacijama i institucijama. Pokretač је Centra za zemljanu arhitekturu u Mošorinu, i autor bloga https://zemljanarhitektura.com/

Predavanje i radionica se održava pod pokroviteljstvom Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close