Liquid 4

PR agencija iz Beča pokreće marketing portal za Influencere

Liquid 4 povezuje Influencere i kompanije iz Njemačke, Austrije i Švicarske, te CEE/SEE regije
Sci-Tech / Internet | 02. 02. 2022. u 07:01 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U suradnji sa NXT Frontier, PR agencija Chapter 4 razvila je marketing platformu za Influencere sa ekonomskim prednostima, prateći najnovije trendove u industriji. Na www.liquid4.social, kompanije mogu planirati i implementirati svoju kampanju sa Influencerima na jednostavan i brz način, a dostupno je za Austriju, zemlje njemačkog govornog područja i region CEE/SEE.

Od prvog kontakta do naplate
Platforma pruža sve potrebne komponente za uspješnu influencersku kampanju: od kontakata i medijskih podataka o pojedinačnim Influencerima na različitim kanalima do zakonski usklađenih procesa vezanih za ugovore i automatizirane naplate. U toku trajanja kampanje, kao i na njenom kraju, kampanja se može prilagoditi i naknadno evaluirati.

Također, kao pomoć dostupni su i predlošci s pojedinačnim uzorcima koji se mogu prilagođavati. U devet jednostavnih koraka - od registracije do aktivacije - korisnici imaju vodič kroz svoju kampanju. Ukoliko je potrebno, Chapter 4 je dostupan za savjetovanje korisnika o platformi.

Po prvi put u CEE/SEE regiji
Jedinstvena karakteristika nove platforme je njena prekogranična primjenjivost. Ova platforma nije ograničena samo na Austriju – Liquid 4 se može koristiti i na međunarodnom nivou. Kao vodeća mreža PR agencija u Centralnoj i Jugoistočnoj Europi sa deset regionalnih kancelarija na terenu, Chapter 4 tako pokreće prvi marketing portal za Influencere za CEE/SEE regiju.

Pored Austrije, među prvim zemljama koje su se već uključile u Liquid 4 su Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija i Slovačka. Mreža zemalja će nastaviti da raste u narednim mjesecima.

Također, Liquid 4 ima pristup mreži Influencera visokog kalibra u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, kojoj se može pristupiti putem platforme.

Za Influencere, uključenje u Liquid 4 je besplatno.

Kopirati
Drag cursor here to close