Gmail, YouTube, SnapChat

Pali Googleovi servisi

Google servisi, uključujući YouTube, Gmail i Snapchat, 'pali' su u nedjelju popodne. Prema izvještajima korisnika, SAD su očigledno najviše pogođene
Sci-Tech / Internet | 03. 06. 2019. u 00:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korisnici nisu u mogućnosti da pristupe gotovo nijednom Googleovom servisu, a najviše pogođenih je u Sjevernoj Americi i Europi, piše 'Russia today'. Očekuju se dalje informacije i službeni uzrok pada sustava.

Google servisi, uključujući YouTube, Gmail i Snapchat, 'pali' su u nedjelju popodne. Prema izvještajima korisnika, SAD su očigledno najviše pogođene, prenosi B92.

Google down? Realtime overview of Google status, issues and outages

Google is the world's largest search engine. The firm also offers the Gmail e-mail service, the video hosting platform Youtube, Google maps, Google Talk and the Google+ social network. Google develops the Chrome browser and the Android software for smart phones including the Google Play store for mobile apps, as well as the Adwords and Adsense advertising platforms. Google is having issues since 12:57 AM EDT.

Pad ovog servisa je najgore pogodio američku istočnu obalu. Korisnici su se žalili na probleme u pristupu uslugama kao što su Gmail, YouTube, Google Drive, ali i na okosnicu tehnološkog giganta - samu pretragu.

Prema prvim informacijama, više od polovine usluga tehnološkog giganta je pala - a situacija se pogoršava, pa su u ovom trenutku samo Google+ i Google Cloud Search navedeni kao ispravni.

Kopirati
Drag cursor here to close