Agramservis

Stigao HTC One Dual SIM

Sci-Tech / Flash | 17. 02. 2014. u 14:04 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz elegantno aluminijsko kućište, početni zaslon na koji se strujanjem uživo prenosi vaš omiljeni sadržaj, galeriju fotografija u koju je udahnut život i dvostruke prednje stereozvučnike, HTC One u potpunosti će promijeniti vaša očekivanja vezana uz pametne telefone.

Uređaj je veći nekoliko milimetara nego prethodnik, One X i dimenzijama 137,4 x 68,2 x 9,3 mm. Osim na visini, One je dobio i na težini te teži 143 grama. Na prvi pogled uređaj izgleda puno veći nego što zapravo je, no kada ga primite vidjeti ćete da se nalazi u krugu, nazovimo pristojnih dimenzija.

Mnogi su HTC-u One zamjerili baš ograničenje u pogledu interne memorije i izostanak microSD utora. To je zapravo danak prekrasnog aluminijskog unibody kućišta kojemu se mnogi s pravom dive.

Ova nova verzija HTC-a One odriče se unibody dizajna pa se stražnji poklopacc skida i tako otvara put do dva SIM utora i utora za microSD kartice, kojima ćete proširiti integriranih 32 GB podatkovnog prostoraza još maksimalnih 64 GB.

HTC One donosi najnoviji Super LCD3 ekran veličine 4,7 inča. Ekran donosi FullHD rezoluciju, 1080 x 1920 piksela s gustoćom piksela od 469. Prikaz slike je izvrstan. U usporedbi s prethodnim modelima iz One serije prikaz je bolji.

Uređaj pruža iznimnu kvalitetu prikaza slike, oštrinu, odličan kontrast i prikaz boja. Ekran je vidljiv iz svih kutova, te pri vanjskom svjetlu nema problema s vidljivošću. Osim ovih karakteristika ekran je zaštićen Cornigng Gorilla Glass zaštitom. HTC je ove godine podigao ljestvicu visoko i pružio nam savršen prikaz slike.

HTC One posjeduje Android operativni sustav verzije 4.1.2 s posljednjom Sense inačicom, verzijom 5.0. Daljnja nadogradnja na verziju 4.2 se očekuje ubrzo, a za očekivati je da će dobiti i kasnije nadogradnje Android sustava.

Sense sučelje je redizajnirano i donosi promjene. Prva promjena koju ćete uočiti je promijenjeni zaključani zaslon. On donosi na dnu četiri prečaca, tj. na dnu je traka koja je prisutna i na početnim zaslonima i unutar pregleda popisa aplikacija, te sat s vremenskom prognozom koji su također redizajnirani. Osim ovog stila, moguće je mijenjati između pet različitih stilova zaključanog zaslona.

Otključavanjem zaslona dolazimo na početni zaslon, tj. Blinkfeed. Ovaj zaslon je nastao u uzoru na Windows Phone, ali s duhom Androida. Ovaj zaslon je kombinacija vijesti, društvenih mreža te HTC Zoe.

HTC One posjeduje četvorejezgreni procesor koji kuca na 1,7 GHz te 2 GB RAM-a. Iako smo ovaj takt procesora vidjeli na prethodniku, One X+, ovdje je riječ o procesoru novije generacije na Snapdragon 600 čipsetu. Ovako visoke specifikacije omogućuju potpuno nesmetan i brz rad uređaja, obavljanje svih zadaća s iznimnom brzinom i bez naznaka usporavanja, zastajkivanja ili trzanja. Omogućuju mu fluidnost u radu.

HTC Korporacija, svjetski lider u inovaciji i dizajnu mobilne telefonije, u suradnji s Agramservisom sada je ponudio, na našem tržištu - po akcijskoj cijenidual SIM varijantu svojeg modela One koji uz rad na dvije mreže istovremeno ima još jednu blagodat, a ta je utor za microSD kartice.  


Stjepana Radića 76
88000 Mostar
Tel: +387 36 320 340

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 08:00 - 18:00
subota 08:00 - 13:00

Kopirati
Drag cursor here to close